ELEKTRO EIJSDEN

Aan deze site wordt momenteel hard gewerkt!

OPEN DE WEBSITE

Welkom

Wanneer u rond dwaalt met de gedachten om nieuw te bouwen, of te verbouwen, en u wilt installaties aanpassen en/of uitbreiden, dan is het goed om u eerst goed voor te bereiden op de belangrijkste factoren om succesvol te bouwen. Beslissingen in de beginfase kunnen immers verstrekkende gevolgen hebben. U kunt hierbij denken aan het beperken van servicekosten, besparingen van energie, denk hierbij aan zonne-energie en strategieen voor onderhoud.

Elektro installatiebedrijf Elektro Eijsden is een installatiebedrijf dat werkzaam is in onderhoud, renovatie, verbouw van woningen, kantoren, winkels, hallen/loodsen en tuinverlichting. De belangrijkste activiteiten van ons zijn het adviseren, ontwerpen en onderhouden van installaties. Wij denken mee met onze opdrachtgevers.

Onze kennis op het gebied van het beheren en beheersen van installaties is daarom niet alleen praktisch in de gebruiksfase, maar minstens zo belangrijk in de ontwerpfase. Gehele trajecten van ontwerp t/m oplevering, of alleen een onderdeel binnen dit traject zijn mogelijk bij Elektro Eijsden.

Indien u voor uw situatie specifieke vragen heeft, zijn wij uiteraard gaarne bereid u te adviseren en u met betreffende installatiewerkzaamheden van benodigde informatie te voorzien. Neem gerust contact op voor een persoonlijk advies.

Richard Wolfs.