Diensten

Verlichting

Werkplekken goed verlichten? Met licht een speciale sfeer creeren in uw winkel? Of zorgen voor een goede uitlichting van de producten die opgesteld staan in uw showroom?

Of het nu gaat om de aanleg van een complete kantoorinrichting of van een specifiek technisch systeem of apparaat, Elektro Eijsden zorgt ervoor. Wij kunnen alle gewenste apparatuur leveren en verzorgen uiteraard ook het onderhoud.

Elektro Eijsden levert merken van o.a Philips, Osram, BEGA, Norton, Sylvania, Prisma, Klewe, Lagotronics, Belli, Podium, KNS, Lumiance, Puk, Melis, Steinel, Menvier Blessing, Leg, Belasdo, Focon, Targetti.

Kijk voor meer informatie op www.wolfs.nl

Service

Elektro Eijsden besteedt speciale aandacht aan service en onderhoud op alle terreinen waarin wij werkzaam zijn. Een goede bereikbaarheid en uitstekende service staan bij ons hoog in het vaandel. U kunt ons bellen zodra u ons nodig heeft. Het maakt niet uit wat het probleem is of met welk apparaat iets niet in orde is, u wordt direct geholpen.

Uw bijzaak is onze hoofdzaak!

Voor preventief of correctief onderhoud, uitgebreide controlebeurten of kleine klusjes, u bent bij ons op het juiste adres. Het maakt daarbij niet uit of de apparatuur door ons geinstalleerd is of door een ander bedrijf.

Data installatie

Elektro Eijsden levert en installeert alles dat te maken heeft met telefoonverkeer, computernetwerken en computers. Voor al uw particuliere en/of bedrijfsmatige communicatienetwerken kunt u bij Elektro Eijsden terecht voor advies, ontwerp en installatie. Wij leveren assistentie op maat.

Verwarming

Vandaag de dag zijn er talloze mogelijkheden om uw huis te verwarmen. Neemt u gerust contact met ons op zodat wij de situatie bij u kunnen beoordelen en voor u een geheel vrijblijvende offerte kunnen opmaken.

Vloerverwarming

Vloerverwarming geeft door de gelijkmatige opwarming veel comfort aan de woning. In een badkamer is vloerverwarming bijna onontbeerlijk. Vloerverwarming kan moeiteloos aangesloten worden op het electriciteitsnetwerk. Dat levert uiteraard enorme besparingen op.

 

Meterkasten

Het adviseren en installeren van een elektrische installatie is gespecialiseerd werk.

Want elektriciteit brengt ons weliswaar comfort, maar is - indien niet goed geinstalleerd, ook levensgevaarlijk. Het is niet voor niets dat het bij wet is verboden om zelf werkzaamheden uit te voeren aan de elektrische installatie.

Elektro Eijsden levert meter- en groepenkasten van groot tot klein van o.a. Holec, Gewis, ABB, Attema en Hager.

De meeste meterkasten zijn minimaal uitgevoerd, terwijl er steeds meer vraag is naar elektrische installaties die zijn ingesteld op het comfort van bijvoorbeeld een vaatwasser, wasmachine en combimagnetron. Het toevoegen van nieuwe apparatuur levert regelmatig problemen op: groepen raken overbelast doordat er teveel apparaten op 1 groep staan, waardoor bijvoorbeeld de wasmachine en droger niet tegelijkertijd kunnen draaien. Vandaar dus dat het zeker zinvol is om bij het bouwen of verbouwen van uw woning de veiligheid en de flexibiliteit van uw woning door middel van de elektrische installatie te verhogen. Uiteraard kunt u bij Elektro Eijsden terecht voor advies!

Witgoed

Elektro Eijsden geeft advies op maat betreffene diverse witgoed artikelen (Wasmachines, koelkasten, kookplaten, tv's etc).

Elektro Eijsden levert merken van o.a Bosch, Siemens, Atag, Bauknecht, Miele, Inventum, Princess, Rowenta, Grundig, Schulthess, Dometic, Electrolux, AIG, Etna, Philips, ITHO, LG etc.